čtvrtek 29. ledna 2015

KDO JE MŮJ SVĚT KRESLENÍ?

Pubertální holka, která nevydrží ani den bez tužky a papíru. Nezvládne udržet svojí fantazii pod zámkem a hned jí musí zaznamenat na papír, kde zůstane na pořád. Je to dost věřící člověk, ale nevěří v Boha, ale v čisté přátelství, spravedlnost a lásku. 


Často si klade otázku "Co by bylo, kdyby?" a vždy si na ní snaží odpovedět, ať smysluplně nebo zcela nesmyslně. Také často přemýšlí nad tím, jaké by to vlatně bylo si napsat sám život, rozhodnout se sama co být, kde být...no prostě si napsat svůj život. Má svůj životní cíl a tím je mít zpravedlivý štastný život.

Jedno by chtěla mít svůj ateliér, tam mít stojan a stůl a každý den tam jít s úsměvem na tváři.

CO MÁ RÁDA? 

 

Má ráda lidi o kterých ví, že jí i v těch nejhorších chvílích pomůžou. Její největší láska je k rodině. Miluje tu chvíli, kdy si může jen tak koupit nějakou blbůstku jen pro sebe a udělat si malou radost. Taky zbožňuje ty chvíle, kdy si může sednout do křesla, pustit si rock či metal a říct si: "Dneska jsi to zvládla!" Radá vzpomíná na svoje dětství. Uchovává si v sobě to dětské já a ví, že má život ve svých rukou a ne nikdo jiný.

A taky má velmi ráda toto:
Moc děkuji webu weheartit.com za poskytnutí fotek
Chaloupky někde na samotě - knížky - čaj a teplo domova - nezdravé, ale i zdravé jídlo - čokoládu - starou eleganci - levanduli - malování a kreslení

Žádné komentáře:

Okomentovat